ECMespresso.nl ECMespresso.nl
ECMespresso.nl

Dubbele boiler - 1 product gevonden

De koffiemachines met een dubbele boiler van ECM Espresso zijn de absolute top voor koffieliefhebbers die de beste kwaliteit en prestaties willen. Met een aparte boiler voor de koffie en het stoomproces, kan de temperatuur en druk optimaal worden geregeld, wat zorgt voor een perfecte kop koffie elke keer weer.

Met deze koffiemachines kunnen twee verschillende soorten koffie tegelijk worden gezet, waardoor het ideaal is voor huishoudens waarbij meerdere personen graag koffie drinken. De dubbele boiler zorgt ervoor dat de koffie altijd op de juiste temperatuur en druk wordt gezet en dat de stoomboiler altijd klaar staat voor het opschuimen van melk.

De koffiemachines met een dubbele boiler van ECM Espresso zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, elk met zijn eigen unieke kenmerken en functionaliteiten. Zo zijn er machines met automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma's, machines met programmeerbare shotvolumes en temperatuurinstellingen en machines met professionele stoompijpen voor het perfect opschuimen van melk.

Met een koffiemachine met een dubbele boiler van ECM Espresso haalt u een kwaliteitsapparaat in huis waar u jarenlang plezier van zult hebben. Deze machines zijn niet alleen krachtig en betrouwbaar, maar ook nog eens zeer stijlvol en elegant ontworpen. Zo zijn ze een waardevolle aanwinst voor elke keuken en zullen ze zeker indruk maken op uw gasten.

Kortom, als u op zoek bent naar de beste koffiemachine met de hoogste kwaliteit en prestaties, dan is een koffiemachine met een dubbele boiler van ECM Espresso de juiste keuze. Deze machines bieden ongeëvenaarde flexibiliteit, kwaliteit en gemak, waardoor u altijd kunt genieten van de perfecte kop koffie.

Gratis koffiepakket ter waarde van 100,- euro

Bij aankoop van een ECM espresso koffiezetapparaat ontvang je een koffiepakket ter waarde van 100,- euro. Dit pakket bestaat uit 4 verschillende smaken koffie, zodat je direct kunt genieten van een gevarieerde koffie-ervaring. Bestel nu en profiteer van deze unieke aanbieding!