ECMespresso.nl ECMespresso.nl
ECMespresso.nl

Over ons

Welkom bij ECM Espresso! Als gepassioneerde koffieliefhebbers zijn we trots op ons assortiment van hoogwaardige koffie, koffiemachines en accessoires en vertellen graag wat meer over ons. Bij ECM Espresso hebben we een passie voor koffie en delen we graag onze kennis en expertise met onze klanten.

ECM Espresso is ontstaan uit een passie voor koffie en de wens om mensen te laten genieten van het beste dat Italië te bieden heeft. Daarom importeren wij zelf onze koffiebonen uit Italië. Op deze manier kunnen wij garanderen dat onze koffie van de hoogste kwaliteit is en vers gebrand wordt voor verzending.

Onze focus ligt niet alleen op koffie, maar ook op de koffiemachines. Wij zijn trots op het feit dat wij officiële leveranciers zijn van het merk ECM, een van de meest gerenommeerde en hoogwaardige merken op de markt. Onze collectie koffiemachines is geschikt voor zowel thuisgebruik als in de horeca.

Het team van ECM Espresso bestaat uit gepassioneerde koffieliefhebbers die graag hun kennis en ervaring met jou delen. Of je nu advies nodig hebt over welke koffiemachine het beste bij jou past, of over hoe je de perfecte espresso zet, wij staan voor je klaar.

Kklanttevredenheid is van essentieel belang en daarom streven wij naar een uitstekende klantenservice. Onze website biedt gemakkelijk navigeerbare categorieën om je te helpen bij het vinden van de perfecte koffie en accessoires. Mocht je nog vragen hebben, dan staan wij altijd voor je klaar om deze te beantwoorden.

Wij zijn trots op onze passie voor koffie en onze toewijding aan het leveren van de beste koffie-ervaring. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde barista, bij ECM Espresso ben je aan het juiste adres voor de beste Italiaanse koffie, koffiemachines en accessoires.

ECM Espresso is de perfecte plek voor koffieliefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige koffie en koffiemachines, gecombineerd met een persoonlijke en betrokken service. We nodigen u van harte uit om ons assortiment te bekijken en ons te contacteren voor al uw vragen en behoeften.