ECMespresso.nl ECMespresso.nl
ECMespresso.nl

Veelgestelde vragen

Op onze webshop van ECM Espresso willen we graag dat onze klanten zorgeloos kunnen winkelen en bestellen. We begrijpen dat u soms vragen heeft over het afrekenen, annuleren, bestellen, bezorgen, retouren en garantie. Daarom hebben we een pagina met veelgestelde vragen gemaakt, waar u antwoorden op deze vragen kunt vinden.

Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over deze onderwerpen. Zo vindt u bijvoorbeeld antwoorden op vragen over de betalingsmogelijkheden, hoe u een bestelling kunt annuleren of wijzigen, en hoe u uw bestelling kunt volgen nadat deze is verzonden. We leggen ook uit hoe u een artikel kunt retourneren als het niet aan uw verwachtingen voldoet en wat de garantievoorwaarden zijn.

We doen ons best om de informatie op de pagina zo duidelijk mogelijk te presenteren, zodat u snel het antwoord op uw vraag kunt vinden. Onze antwoorden zijn beknopt en overzichtelijk, maar we behandelen alle relevante details. We houden ons ook aan de regels van het consumentenrecht en onze eigen algemene voorwaarden.

Als u meer wilt weten over het bestellen van producten bij ECM Espresso, dan bent u hier aan het juiste adres. We hebben informatie over hoe u een bestelling plaatst en hoe u eventuele wijzigingen aan uw bestelling kunt doorgeven.

Mocht u na het lezen van de veelgestelde vragen nog steeds vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zullen u graag verder helpen en ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop bij ECM Espresso.

We hopen dat u door de informatie op de pagina Veel gestelde vragen meer vertrouwen hebt gekregen in het winkelen op onze webshop. We streven ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden en uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Afrekenen / annuleren

U kunt ons een berichtje sturen via het contactformulier op onze website. Omdat de order in het automatische orderverwerkingssysteem zit is het niet altijd mogelijk de order te annuleren.

Bij ons kunt u simpel en veilig betalen met iDeal.

Dat is helaas niet mogelijk

Bestellen / bezorgen

Bovenaan onze website staat duidelijk vermeld wanneer de bestelling geleverd wordt. Normaliter kunt u de bestelling de navolgende werkdag verwachten.

Het is bij ons mogelijk om uw bestelling te volgen. Na een bestelling krijgt u van ons een Track & Trace nummer per e-mail opgestuurd.

Na het plaatsen van een bestelling krijg je automatisch per e-mail een factuur opgestuurd. Als je een account hebt bij Discreet Online kan je de facturen ook terugvinden onder "Mijn account".

Als de totale bestelling minder bedraagt dan €100,- hanteren wij €8,50 verzendkosten. Alle bestellingen hierboven worden gratis verzonden.

Hoewel dit niet ons streven is kan dit natuurlijk voorkomen. Dit kan verscheidene redenen hebben. Er kan iemand niet op de afleverlocatie aanwezig geweest zijn om het pakket in ontvangst te nemen, of de pakketbezorger heeft op een andere manier vertraging opgelopen. Mocht het de dag erna nog steeds niet aangekomen zijn neemt u dan even contact met ons op.

Retouren / garantie

Voor meer informatie over garantie en de afhandeling daarvan kun je vinden op de pagina garantie.

Wij streven erna om de retouren binnen 2 werkdagen na ontvangst af te handelen. Wanneer u recht heeft restitutie van het geldbedrag wordt dit ook meteen in werking gezet.

Niet alle producten kunnen worden geruild dit heeft te maken met de hygiëne. Aangezien wij de producten dan niet meer kunnen verkopen brengen wij kosten in rekening voor het waardeloos worden van het product. Dit kunt u tevens ook vinden in onze algemene voorwaarden.

Stuurt u dan een e-mail naar retouren@bitmonkey.nl

U kunt via retouren een formulier invullen en zo uw retour aanmelden bij ons. U krijgt van ons een retournummer waarna u uw bestelling kunt sturen aan:Bitmonkey Postbus 55 1200 AB Hilversum