ECMespresso.nl ECMespresso.nl
ECMespresso.nl

Agust Natura Equa

29,95

Proef de rijke smaak van Agust Natura Equa, een 100% biologische en Fairtrade®-gecertificeerde Arabica-koffiemelange. Het hele productieproces, inclusief verpakking, heeft Zero Impact® op het milieu. De koffie heeft een milde en delicate smaak met aroma’s van fruit, citrus en bakkerij en biedt een subtiele zuurgraad. De hoogwaardige 100% Arabica-blend is afkomstig uit Centraal- en Zuid-Amerika en heeft van nature een laag cafeïnegehalte. De koffie wordt verbouwd door kleine coöperaties of gemeenschappen op hoogtes tussen 1400 en 1900 meter boven zeeniveau, met passie en zorg als kernactiviteit. Winnaar van de gouden medaille bij International Coffee Tasting.

  • Vandaag voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis
  • Verzendkosten: €8,50
  • Aangetekend & verzekerd verzonden
  • Wij garanderen een uitstekende service!
  • 2 jaar fabrieksgarantie

Agust Natura Equa

Als koffieliefhebber ben je altijd op zoek naar de beste en meest verfijnde smaken om je koffie-ervaring te verbeteren. Een koffiesoort die je zeker niet mag missen is de Agust Natura Equa.

De Agust Natura Equa is een 100% Arabica koffiemelange die afkomstig is van biologische landbouw. Deze koffie is gecertificeerd door FAIRTRADE®, wat betekent dat de koffieboeren eerlijke prijzen krijgen voor hun werk en dat er geen sprake is van uitbuiting. Het gehele productieproces en de verpakking van deze koffie hebben geen impact op het milieu en zijn daarom Zero Impact® gecertificeerd.

Deze koffiemelange wordt gekenmerkt door zijn milde en delicate smaak met een intens aroma. Je proeft subtiele hints van fruit, citrus en bakkerij, wat zorgt voor een aangename zuurgraad. De Agust Natura Equa is een hoogwaardige koffiemelange van 100% Arabica bonen uit Centraal- en Zuid-Amerika, met een laag natuurlijk cafeïnegehalte. Dit betekent dat je kunt genieten van de smaak en het aroma van koffie zonder je zorgen te maken over de bijwerkingen van cafeïne.

Deze koffie wordt geteeld door kleine coöperaties of gemeenschappen op hoogtes variërend van 1400 tot 1900 meter boven zeeniveau. Dit betekent dat de koffieplanten worden gekweekt in een ideale omgeving voor de beste smaak en kwaliteit. Bovendien wordt deze koffie met passie en zorg geproduceerd door mensen die deze activiteit beschouwen als het middelpunt van hun levensonderhoud.

De Agust Natura Equa is zo'n geweldige koffie dat het de Gold Medal heeft gewonnen op de International Coffee Tasting. Deze prijs getuigt van de uitmuntendheid en de hoge kwaliteit van deze koffiemelange. Als je op zoek bent naar een koffie die niet alleen lekker is, maar ook ethisch verantwoord, dan is de Agust Natura Equa de perfecte keuze.

Bij ECM Espresso geloven we in het leveren van de beste kwaliteit koffie aan onze klanten. We zijn er trots op dat we de Agust Natura Equa kunnen aanbieden, een koffie die niet alleen geweldig smaakt, maar ook bijdraagt aan het ondersteunen van ethische en ecologische kwesties. Bestel vandaag nog en geniet van een kopje koffie dat goed is voor jou en goed is voor de wereld.