ECMespresso.nl ECMespresso.nl
ECMespresso.nl

ECM Casa V RVS

1.159,00

  • Vandaag voor 23:00 uur besteld, donderdag in huis
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • Aangetekend & verzekerd verzonden
  • Wij garanderen een uitstekende service!
  • 2 jaar fabrieksgarantie

ECM Casa V RVS

Het instapmodel van ECM. De ECM CASA V doet beslist niet onder voor zijn grotere broers en zussen. De ECM CASA V is handgemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Aan de manier van afwerken kan je zien dat je te maken hebt met een kwalitatief hoogwaardige espressomachine.
Het is een mooie compacte machine van 21 cm, daardoor kan die gemakkelijk weggezet worden in vrijwel iedere keuken. Je maakt eenvoudig een heerlijke cappuccino of espresso. Maar eerlijk is eerlijk, je zult merken dat wanneer je de eerste kopjes gezet hebt ze steeds beter gaan smaken. De hoeveelheid koffie en maalgraad van de koffie is essentieel voor het eindresultaat.

Snel genieten

Met zijn opwarmtijd van 6 minuten is hij sneller dan de overige ECM modellen. Je kan het apparaat daarom aanzetten wanneer je besluit een kop koffie te zetten. Je kan zelf de pompdruk instellen naar de gewenste druk. Het apparaat heeft een watertank van 2.8 liter waardoor je meerdere espresso's achter elkaar kan zetten. Je kopjes worden verwarmd door de kopjesverwarmer bovenop het apparaat.

ECM CASA handleiding

Benieuwd wat de ECM CASA V allemaal te bieden heeft? download dan hier alvast de digitale handleiding in PDF formaat.

Boiler

Enkele boiler

Pomp

Vibratie pomp

Watertank

2,8 liter