ECMespresso.nl ECMespresso.nl
ECMespresso.nl

Dolce Vita Botticelli

24,95

Botticelli melange is van 100% Arabica bonen en afkomstig van plantages in Midden en Zuid Amerika, welke zijn gekweekt zonder chemische middelen en die worden gecontroleerd en gecertificeerd door het IMC. Het is een koffie geschikt voor liefhebbers van “goede” producten. Een goede manier om koffiedrinken te combineren met het bevorderen van de eerlijke handelsmarkt en met het steunen van benadeelde koffieproducenten in Afrika, Azie en Latijns Amerika en hun werk- en leefomstandigheden te verbeteren door TransFair.

  • Vandaag voor 23:00 uur besteld, donderdag in huis
  • Verzendkosten: €8,50
  • Aangetekend & verzekerd verzonden
  • Wij garanderen een uitstekende service!
  • 2 jaar fabrieksgarantie

Dolce Vita Botticelli

Dolce Vita is een merk dat exclusief via EspressOH op de Nederlandse markt te verkrijgen is en wordt gebrand door Agust in Italie. Het zijn melanges die na uitvoerig proeven, bijschaven en weer proeven zijn samengesteld door EspressOH en Agust.

Agust staat representatief voor de hoge mate van kwaliteit. Ze zijn dan ook een prijswinnende koffiebrander op het gebied van koffiebranden, kwaliteit herkennen in groene bonen en melangeren. Ook handteren ze een fairtrade en biologisch keurmerk.

Agust Coffeeroasters is een familiebedrijf dat inmiddels 63 jaar bestaat en zijn sporen ruimschoots verdient heeft met het ambachtelijk branden van alle koffiebonen en sinds kort geleid wordt door de derde generatie. Uiteraard geven ze bij het inkopen van de groene (ongebrande koffiebonen) aandacht aan de koffieboer en het milieu. De koffies zijn dan ook te verkrijgen met een fairtrade en biologisch certificaat.