ECMespresso.nl ECMespresso.nl
ECMespresso.nl

Dolce Vita Caravaggio

21,50

Een heerlijke koffie. Geschikt voor elke koffieliefhebber. Natuurlijk met de typische Italiaanse smaak. De Caravaggio maakt een smaakvolle espresso en cappuccino, middelsterk en met een klein bittertje. Het heeft een zeer constante smaak en hierdoor gebruiksvriendelijk in iedere horeca of kantoor omgeving.

  • Vandaag voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis
  • Verzendkosten: €8,50
  • Aangetekend & verzekerd verzonden
  • Wij garanderen een uitstekende service!
  • 2 jaar fabrieksgarantie

Dolce Vita Caravaggio

Dolce Vita is een merk dat exclusief via EspressOH op de Nederlandse markt te verkrijgen is en wordt gebrand door Agust in Italie. Het zijn melanges die na uitvoerig proeven, bijschaven en weer proeven zijn samengesteld door EspressOH en Agust.

Agust staat representatief voor de hoge mate van kwaliteit. Ze zijn dan ook een prijswinnende koffiebrander op het gebied van koffiebranden, kwaliteit herkennen in groene bonen en melangeren. Ook handteren ze een fairtrade en biologisch keurmerk.

Agust Coffeeroasters is een familiebedrijf dat inmiddels 63 jaar bestaat en zijn sporen ruimschoots verdient heeft met het ambachtelijk branden van alle koffiebonen en sinds kort geleid wordt door de derde generatie. Uiteraard geven ze bij het inkopen van de groene (ongebrande koffiebonen) aandacht aan de koffieboer en het milieu. De koffies zijn dan ook te verkrijgen met een fairtrade en biologisch certificaat.