ECMespresso.nl ECMespresso.nl
ECMespresso.nl

Dolce Vita Giotto

21,60

De Giotto heeft een mooie ronde en sterke smaak, zonder bitterheid. Een genereuze langdurige crème en een uitstekende body. Een melange bedacht voor mensen die op zoek zijn naar een gangbare maar toch krachtige, volle smaak. U maakt met deze melange altijd een mooie koffie met langdurige crème in de beker of kopje, ongeacht de weersomstandigheden.

  • Vandaag voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis
  • Verzendkosten: €8,50
  • Aangetekend & verzekerd verzonden
  • Wij garanderen een uitstekende service!
  • 2 jaar fabrieksgarantie

Dolce Vita Giotto

Dolce Vita is een merk dat exclusief via EspressOH op de Nederlandse markt te verkrijgen is en wordt gebrand door Agust in Italie. Het zijn melanges die na uitvoerig proeven, bijschaven en weer proeven zijn samengesteld door EspressOH en Agust.

Agust staat representatief voor de hoge mate van kwaliteit. Ze zijn dan ook een prijswinnende koffiebrander op het gebied van koffiebranden, kwaliteit herkennen in groene bonen en melangeren. Ook handteren ze een fairtrade en biologisch keurmerk.

Agust Coffeeroasters is een familiebedrijf dat inmiddels 63 jaar bestaat en zijn sporen ruimschoots verdient heeft met het ambachtelijk branden van alle koffiebonen en sinds kort geleid wordt door de derde generatie. Uiteraard geven ze bij het inkopen van de groene (ongebrande koffiebonen) aandacht aan de koffieboer en het milieu. De koffies zijn dan ook te verkrijgen met een fairtrade en biologisch certificaat.