ECMespresso.nl ECMespresso.nl
ECMespresso.nl

Dolce Vita Vellutato

39,95

Agust Dolce Vita Intenso koffiecups 10 doosjes a 10 cups

Maak kennis met alle smaken biobased koffiecups en ontdek jouw favorieten! Deze zuurstof-dichte capsules bevatten premium kwaliteit koffiebonen en garanderen daarmee dé perfecte kop koffie.

Als klap op de vuurpijl zijn de cups gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Deze zijn hierdoor volledig industrieel composteerbaar en mogen na gebruik gewoon bij het groenafval!

  • Vandaag voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis
  • Verzendkosten: €8,50
  • Aangetekend & verzekerd verzonden
  • Wij garanderen een uitstekende service!
  • 2 jaar fabrieksgarantie

Dolce Vita Vellutato

Dolce Vita is een merk dat exclusief via EspressOH op de Nederlandse markt te verkrijgen is en wordt gebrand door Agust in Italie. Het zijn melanges die na uitvoerig proeven, bijschaven en weer proeven zijn samengesteld door EspressOH en Agust.

Agust staat representatief voor de hoge mate van kwaliteit. Ze zijn dan ook een prijswinnende koffiebrander op het gebied van koffiebranden, kwaliteit herkennen in groene bonen  en melangeren. Ook handteren ze een fairtrade en biologisch keurmerk.

Agust Coffeeroasters is een familiebedrijf dat inmiddels 63 jaar bestaat en zijn sporen ruimschoots verdient heeft met het ambachtelijk branden van alle koffiebonen en sinds kort geleid wordt door de derde generatie. Uiteraard geven ze bij het inkopen van de groene (ongebrande koffiebonen) aandacht aan de koffieboer en het milieu. De koffies zijn dan ook te verkrijgen met een fairtrade en biologisch certificaat.

Geschikt voor

Nespresso

Aantal doosjes

10 doosjes

Aantal cups

10 cups per doosje