ECM Espresso.nl - ECM espresso koffiemachines ECM Espresso.nl - ECM espresso koffiemachines
ECM Espresso.nl - ECM espresso koffiemachines

ECM ELEKTRONIKA II PROFI

2.649,00

  • Vandaag voor 23:00 uur besteld, donderdag in huis
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • Aangetekend & verzekerd verzonden
  • Wij garanderen een uitstekende service!
  • 2 jaar fabrieksgarantie

ECM ELEKTRONIKA II PROFI

ECM Elektronika II Profi standaard met 2 jaar fabrieksgarantie. Een topper van een machine!

ECM ELEKTRONIKA II PROFI

De ECM Elektronika II Profi, vinden wij persoonlijk de beste ECM koffiemachine die er maar is. Wij genieten dagelijks van deze topper omdat we haar zelf op ons kantoor hebben staan. Wij adoreren haar vanwege haar prachtige chrome uiterlijk. De verlichte toetsen sieren op de bovenzijde van de machine. Deze zijn makkelijk (voor) te programmeren.

In vergelijking met andere ECM koffiemachines is de Elektronika II Profi eenvoudig in gebruik. Het water reservoir is makkelijk bereikbaar, zonder eerst alle kopjes te moeten verwijderen kunt u snel en eenvoudig water bijvullen. De machine beschikt ook over en DWA aansluiting. Oftewel een direct water aansluiting. Met een DWA aansluiting op de Elektronika II Profi aansluiten op de waterleiding waardoor handmatig water bijvullen tot het verleden behoord. De benodigdheden hiervoor worden standaard meegeleverd bij de ECM Elektronika II Profi.

Voorgeprogrammeerde doorlooptijd met de ECM Elektronika II Profi

Op de bovenzijde van het apparaat vind u de verlichte toetsen. Deze toetsen kunt u snel en eenvoudig voorprogrammeren naar het aantal seconden dat deze moet doorlopen. De knoppen bieden onderscheid tussen Espresso, en een lungo. Ook wordt er onderscheid gemaakt tussen 1 of 2 kopjes. Door op de ster knop te drukken laat u handmatig het apparaat lopen.

Stiller dankzij de Rotatiepomp

De ECM Elektronika II Profi is standaard uitgerust met een rotatiepomp. Deze is aanzienlijk stiller in gebruik in vergelijking met een vibratiepomp.

Gelijk stomen en koffiezetten

De ECM Elektronika II Profi  is uitgevoerd met een warmtewisselaar systeem. Hierdoor is het mogelijk om tegelijkertijd koffie te zetten en stoom te gebruiken. Omdat je niet hoeft te wachten tijdens het zetten van de koffie en het stomen van de melk koelt de koffie niet af.

Handleiding ECM Elektronika II Profi

Benieuwd naar wat de machine allemaal te bieden heeft, of heeft u de machine al aangeschaft en bent u de handleiding kwijt. Hieronder kunt u deze opnieuw downloaden. De handleiding van de ECM Elektronika II Profi is te downloaden in PDF- formaat.