ECMespresso.nl ECMespresso.nl
ECMespresso.nl

ECM S-Automatik 64 bonenmolen

895,00

Optimaliseer je koffie-ritueel met de ECM S-Automatik 64 bonenmolen. Deze indrukwekkende molen, ontworpen voor thuisbarista’s, levert in slechts enkele seconden een perfect espressoshot dankzij de krachtige 400 Watt motor en 64 mm maalschijven. Intuïtieve bediening, inclusief traploze maalgraadinstelling, maakt het creëren van jouw ideale espresso moeiteloos. Ontdek unieke details zoals nauwkeurige maalgraadregeling en geprogrammeerde opties. Voor een koffie-ervaring waar snelheid, precisie en gebruiksgemak samenkomen, kies je de S-Automatik 64. Transformeer je koffiebeleving met ECM.

  • Vandaag voor 23:00 uur besteld, donderdag in huis
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • Aangetekend & verzekerd verzonden
  • Wij garanderen een uitstekende service!
  • 2 jaar fabrieksgarantie

ECM S-Automatik 64 bonenmolen

Haal het maximale uit je koffie-ervaring met de ECM S-Automatik 64 bonenmolen. Deze bonenmolen is een essentiële metgezel voor thuisbarista's, perfect te combineren met espressomachines. ECM heeft niet alleen aandacht besteed aan kwaliteit en design, maar ook aan de compatibiliteit met accessoires voor ECM espressomachines, waardoor de ECM S-Automatik 64 een veelzijdige aanvulling is.

Met een ongekende snelheid levert de krachtige 400 Watt motor en de 64 mm maalschijven van de ECM S-Automatik 64 een espressoshot van 7 gram in slechts 3,8 seconden. Deze snelheid zorgt voor een directe verfijning van je koffiemomenten.

De bediening is intuïtief en moeiteloos. Met één tik op de knop geniet je van een enkele portie koffie, terwijl twee tikken een dubbele portie leveren. Voor aanpassingen in de hoeveelheid houd je eenvoudig de knop ingedrukt. Het display aan de voorzijde begeleidt je bij het instellen van de maalduur. Bovendien maakt de traploze maalgraadinstelling het mogelijk de doorlooptijd van je espresso naar wens aan te passen, waardoor de S-Automatik 64 de ultieme keuze is voor het perfectioneren van je espresso.

Unieke details van de ECM S-Automatik koffiemolens voegen waarde toe aan je koffiebereiding. De traploze maalgraadinstelling biedt nauwkeurige controle over de textuur en smaak van je koffie. Of je nu een enkel shot of een dubbele portie wilt, de geprogrammeerde en handmatige bedieningsopties zorgen ervoor dat je altijd de exacte hoeveelheid krijgt. De eenvoudige bediening met intuïtieve elementen en een helder display maakt de molen zelfs voor beginners gemakkelijk te gebruiken. Een tik of druk op de knop is voldoende voor het gewenste resultaat.

Kortom, de ECM S-Automatik 64 is niet alleen een bonenmolen; het is een statement voor kwaliteit, snelheid en gebruiksgemak. Transformeer je koffie-ritueel met deze meesterlijke molen die perfectie biedt in elke maalbeurt. Ontdek de kunst van malen, ontdek de ECM S-Automatik 64.

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Product Breedte

15 CM

Product Hoogte

47 CM

Product Lengte

24.5 CM

Maalstand

Traploos

Watt

400 Watt

Gewicht

6.9 KG